Længden for en standard Ethernet-kabel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Begrænsninger

Længden af ​​ethvert standard Ethernet-kabel --- 10BaseT, 100BaseT eller Gigabit --- er begrænset af tidspunktet for Ethernet-signaler, der kører langs et kabel. Dette maksimum er nøjagtigt 100 meter eller 328 fod.

Ethernettyper

Der findes mange typer Ethernet. Blandt dem har 10BaseF, den fiberoptiske version af Ethernet-kabling, den længste mulige kabellængde på 2000 meter. 10Base5 og 10Base2 koaksialkabel Ethernet-indstillinger kan klare op til henholdsvis 500 og 185 meter.

Overvejelser

Længder under ca. 2 fod kan være problematiske for tilslutning på grund af dæmpningsproblemer. Når du beslutter dig for en passende kabellængde for et Ethernet-projekt, skal du huske at lave eller købe kabler mindst 2 meter lang og ikke mere end 100 meter. Lidt længere tid end nødvendigt er normalt en god ide, hvis du beslutter dig for at flytte en eller begge de medfølgende hardware. Selv om der ikke findes nogen officielt anerkendt standardlængde for Ethernet-kabler, fastsætter visse længdebegrænsninger grænser for maksimal længde. Derudover har forskellige typer Ethernet-forbindelser forskellige længdehensyn.