SSL Tips

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Secure Sockets-lag (SSL) er en almindeligt anvendt sikkerhedsprotokol på internettet. Denne protokol tilbyder en sikker kanal mellem netværksværter og klienter. Den sikrede kanal sikres ved at opnå og installere et SSL-certifikat, som omfatter en offentlig nøgle og en privat nøgle. Når en webbrowser linker til en server, overfører serveren identifikationsoplysningerne til browseren, hvilket forbedrer kundernes tillid til din hjemmeside. Der er nyttige tips til at implementere og udnytte og SSL-certifikat.

Erhvervelse af et certifikat

Du kan besøge hjemmesider for tillid til certificerede autoriteter som GeoTrust, Thawte og Verisign for at få et SSL-certifikat. Tredjeparts certifikatmyndigheden er tillid til både webstedet og kunderne. Du kan generere en certifikatsigneringsanmodning (CSR) til din Webserver fra en af ​​certifikatmyndighederne. CSR er også kendt som en offentlig nøgle, som autentificerer oplysningerne på din webserver. Fra certifikatmyndighedens websteder kan du vælge et SSL-certifikat og placere din ordre. Når certifikatet er udstedt, skal du kan installere det på din internetinformationsserver.

Bestemmelse af, om et certifikat er installeret

Hvis du bruger en internetinformation webserver, hjælper de følgende trin med at undersøge, hvem der er Der er installeret et SSL-certifikat: Gå til menuen 'Start' og vælg 'Kontrolpanel', 'Administrative værktøjer' og 'IIS-administrator.' I venstre side af vinduet IIS Manager skal du udvide listen for at finde din server og websteder , højreklik derefter på 'Standardwebsted' og vælg 'Egenskaber'. På egenskabssiden skal du klikke på fanen 'Directory Security'. I sektionen for sikkerhedskommunikation er der et SSL-certifikat, hvis der findes en 'View Certificate' -knap.

Konfiguration af certifikatet

Når certifikatet er installeret korrekt, skal du konfigurere det. Naviger til fanen 'Directory Security' igen. Under 'Sikker kommunikation' klik 'Rediger', vælg 'Kræv sikker kanal', og klik derefter på 'Anvend' og 'OK'. Skriv 'https: //localhost/Postinfo.html' i en webbrowser for at teste en sikret forbindelse. Hvis websiden er indlæst korrekt, har du installeret SSL-certifikatet.