Sådan åbner du porte, når Yahoo! Messenger arbejder ikke

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller alle de forskellige typer software og hardware, der kan installeres på din internetforbindelse, der kan forhindre Yahoo! Messenger fra at få adgang til internettet. Dette omfatter trådløse og kablede routere, hardware og software firewalls, internet proxies og endda modemet.

2.

Kontroller din firewall først og sørg for 'ypager.exe' enhver ansøgning i forbindelse med Yahoo! Messenger er aktiveret for at få uhindret adgang til internettet. Firewall-programmer kan have en sektion for port videresendelse og port udløse; Du kan dog omgå en masse dataindtastning ved blot at give programmet fuld adgang. I Windows 7 skal du klikke på Start-menuen og derefter skrive 'firewall' i søgelinjen. Klik på 'Tillad et program via Windows Firewall' -programmet, og find derefter Yahoo! Messenger-forekomst under de tilladte programmer og funktioner. Sørg for, at Yahoo! Messenger er tjekket under både privat / privat privat og det offentlige afsnit.

3.

Find den trådløse gateway-nøgle, hvis din computer er tilsluttet et trådløst netværk. Sørg for, at du har alle referencer for at ændre indstillingerne på den trådløse router. Tryk på 'Windows-logotasten' sammen med 'R' -tasten på tastaturet for at hente vinduet Kør kommando. Skriv 'CMD' og tryk derefter på 'Enter' knappen.

4.

Skriv i 'ipconfig' og find nummeret i standard gateway-indstillingen. Kopier disse numre til din internet browser. Tryk på 'Gå' i din internetbrowser, og et brugernavn og adgangskode login side vil dukke op. Indsæt dine legitimationsoplysninger eller som standard, indsæt 'admin' i begge felter. Som standard bruger en router admin og admin som brugernavn og adgangskode. Hvis disse ikke virker, skal du tjekke din routerens manual for standardnavnet og adgangskoden.

5.

Find portene eller portoverførselssektionerne i den trådløse standardgateway. Lås de porte, der er angivet nedenfor, op. Chat og messengerfunktioner kan låses op ved at frigive TCP på port 5050. Insider / Outsider rumlistefunktioner kan låses op ved at frigive TCP på port 80. Filoverføringsfunktioner kan låses op ved at frigive TCP på port 80 for serveradgang. Voice chat funktioner kan låses op ved at frigive TCP på port 5000-5001 og derefter UDP på ​​port 5000-5010. Webcam funktioner kan låses op ved at frigive TCP på port 5100. Super webcam funktioner kan låses op ved at frigive TCP på port 5100. P2P instant messaging funktioner kan låses op ved at frigive TCP på port 5101.

6 .

Gentag disse trin ved at forbinde din computer direkte til modemmet og finde modemets standard gateway. Find portene på modemet og åbn dem manuelt; alle de porte, der er nævnt i ovenstående trin. Du kan også åbne porte i firewallen med ovenstående trin.

Internettet fungerer ved at bruge porte på din computer til at sende og modtage data. Mange porte på din computer forbliver ubeskyttede, og operativsystemet blokkerer endda nogle porte for at forhindre, at virus og orme spredes og rammes af andre computere på et givet netværk. Havne er normalt åbne eller lukkede eller endda halvåbne. Åbning af en port kan gøre det muligt for et program at fungere og køre hurtigere, som i tilfældet med Yahoo! Budbringer.