Sådan ændres IP'en i Windows Vista

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på knappen 'Start' for at starte startmenuen på din computer.

2.

Klik på 'Kontrolpanel' Vælg 'Netværk og Internet'.

3.

Vælg 'Netværks- og delingscenter', og klik derefter på 'Administrer netværksforbindelser.' Du vil se de enkelte netværksforbindelser baseret på netværksadapterne installeret på din computer.

4.

Højreklik på den netværksforbindelse, du vil ændre, og vælg 'Egenskaber' fra menuen.

5.

Naviger til fanen 'Netværk'. I midten af ​​denne fane vil du se konfigurationer til din netværksforbindelse.

6.

Vælg 'Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4)' eller 'Internet Protocol Version 6 (TCP / IPv6), og klik derefter på knappen 'Egenskaber'.

7.

Klik på 'Brug følgende IP-adresse' .

Indtast IP-adressen, undernetmasken og standardgatewaykonfigurationerne i de korrekte tekstbokse. Dette vil tildele din computer disse statiske indstillinger.

9.

Klik på 'OK' for at bekræfte og gemme dine indstillinger. Din computer skal automatisk bruge de indstillinger, du har tildelt.

Tips og advarsler

  • Gå tilbage til TCP / IP-konfigurationen, når du skal ændre din IP adresse.
  • Vælg 'Hent automatisk en IP-adresse' på TCP / IP-konfigurationen, hvis du ikke længere vil bruge en statisk IP-indstilling.
  • Hver computer på et netværk har en tildelt IP-adresse, der tillader andre computere og netværksforbindelser til at identificere computeren. Normalt tildeles en computer automatisk en IP, når computeren tændes og forbindes til et netværk. Der kan dog være tidspunkter, hvor du vil tildele en computer en statisk IP, som aldrig ændres, til brug for applikationer eller port videresendelse. I dette tilfælde kan du ændre din IP-adresse på din Windows Vista-computer ved at ændre netværks TCP / IP-konfigurationen.