Sådan bruges min bærbare computer Som en Wi-Fi-router til at forbinde min telefon til internettet?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start'.

2.

Klik på 'Kontrolpanel.'

3.

Klik på 'Netværk og delingscenter'.

4.

Klik på indstillingen i vinduet Netværk og delingscenter, der læser 'Konfigurer en ny forbindelse eller et netværk .' Fra vinduet, der åbnes, vælg 'Indstil en trådløs ad hoc (computer til computer) netværk' mulighed. Når du har gjort det, skal du klikke på 'Næste'.

5.

Navngiv din ad hoc-trådløse forbindelse ved at indtaste et udpeget navn i feltet 'Navn'. Hvis du vil have adgangskode til at beskytte din ad hoc, skal du indtaste en adgangskode i feltet 'Adgangskode'. Klik på 'Opret.' Din bærbare computer fungerer nu som en Wi-Fi-router, der giver din mobiltelefon adgang til internettet.

Hvis du vil bruge din bærbare computer som en Wi-Fi-router for at give din mobiltelefon mulighed for at oprette forbindelse til internettet, skal du oprette et Ad-Hoc-netværk. Et trådløst Ad-Hoc-netværk er en form for forbindelse, der tillader andre enheder, som andre computere eller endda mobiltelefoner, at bruge den trådløse internetforbindelse, som din bærbare computer for øjeblikket er tilsluttet. Ad-Hoc-netværk kan oprettes ved hjælp af Windows-operativsystemet.