Sådan overfører du trådløs SSID mellem computere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Gem trådløse netværksindstillinger

1.

Indsæt USB-flashdrev i computeren, der allerede er konfigureret til trådløs forbindelse.

2.

< p> Klik på 'Start'. Vælg 'Kontrolpanel'. Skriv 'Netværk' i søgefeltet i øverste højre hjørne af vinduet. Klik på 'Netværks- og delingscenter'. Klik på 'Administrer trådløse netværk' i venstre rude.

3.

Højreklik på ikonet for det trådløse netværk. Vælg 'Egenskaber' i menuen.

4.

Klik på linket 'Kopier denne netværksprofil til et USB-flashdrev' i bunden af ​​dialogboksen for det trådløse netværk. < /p>

5.

Vælg USB-flashdrev-enheden, der gemmer de trådløse netværksindstillinger. Klik på 'Næste' for at åbne guiden. Følg instruktionerne for at afslutte opbevaring af indstillingerne til drevet, og klik derefter på 'Luk'.

Overfør trådløse netværksindstillinger

1.

Indsæt USB flash Kør ind i computeren, der skal konfigureres til en trådløs internetforbindelse.

2.

Klik på 'Wireless Network Setup Wizard' i dialogboksen 'Automatisk afspilning'. >

3.

Vent, mens Windows-operativsystemet automatisk overfører trådløse internetindstillinger til computeren, herunder SSID'en. Overvåg skærmen, indtil processen er færdig.

Tips og advarsler

  • Vær forberedt på at computeren genstarter, efter at de trådløse indstillinger er overført.
  • Service Set Identifier (SSID) er en type sikkerhedsnøgle, der låser adgang til et trådløst internetnetværk. SSID kaldes simpelthen 'navnet' for det trådløse netværk, og administratorer har meget kreativ kontrol over, hvordan navnet vises på andre trådløse computere. Administratorer kan også vælge at skjule udsendelse af SSID'en, hvilket gør det vanskeligere for uautoriserede brugere at få adgang til netværket. Når brugerne har konfigureret computeren til at oprette forbindelse til trådløse netværk, gemmes indstillingerne, herunder SSID'en, til senere brug. Disse indstillinger kan nemt overføres mellem Windows 7-computere.