Sådan skjuler du en IP-adresse i MIRC

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Proxyserveroplysninger

1.

Gå til en proxy-servernoteringstjeneste. Der er tre opført i Ressourcer. Du har specifikt brug for en SOCKS5 proxyserver.

2.

Bestem, om du skal bruge en betalt proxyserver eller en gratis tjeneste. Den betalte tjeneste vil give dig et brugernavn og en adgangskode, som skal indtastes i din mIRC-klient opsætning for at klienten skal få adgang til serveren.

3.

Skriv ned IP-adressen og portnummeret på din valgte proxyserver. Disse detaljer er nødvendige for at oprette forbindelse til serveren.

Klientindstillinger

1.

Åbn mIRC. Klik på 'Værktøjer' i menulinjen og vælg 'Valg'. Find indstillingen 'Connect'.

2.

Gå til 'Firewall.' Marker 'Brug SOCKS Firewall' boksen og vælg hvilken protokol der bruges (dvs. SOCKS5). For 'Hostname' indsættes i netværks IP-adressen på proxyserveren. Indtast portnummeret angivet på proxyserverens detaljer for 'Port'.

3.

Marker 'Initier DCC' s gennem firewall 'boksen. Klik på' OK ' knappen for at lukke vinduet.

mIRC er en 'Internet Relay Chat' klient. For at forhindre din IP-adresse at blive overført til andre brugere på netværket, skal du angive en proxyserver til din mIRC-klient. Når dette trin er gennemført, viser al kommunikation med andre IRC-klienter proxyens IP-adresse og ikke din.