Sådan tilføjes en server på et Symantec-slutpunkt

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Dobbeltklik på ikonet Endpoint software i serverens systembakke. Dette åbner hovedkonsolvinduet. Klik på knappen 'Politikker' i hovedvinduet.

2.

Klik på 'Policy Components.' Klik på 'Management Server Lists.' Her vises alle de nuværende konfigurerede servere til Endpoint software. Klik på fanen 'Opgaver' og klik derefter på 'Tilføj en Management Server List 'for at starte de nye serverkonfigurationer.

3.

Skriv navnet på den server, du vil tilføje til din Endpoint-liste. Klik på knappen' Tilføj '. Indtast IP-adressen for at serveren tillader det at passere gennem Endpoint-serverens firewall. Vælg en port fra rullemenuen. For de fleste servere bruges 'HTTP' -porten.

4.

Klik på knappen 'OK' for at gemme dine indstillinger. Bemærk, at din nykonfigurerede server vises i listen over servere, der er tilgængelige for Endpoint-softwaren. Klik på knappen 'Luk' for at lukke konsollen og returnere den til systembakken.

Symantec Endpoint-applikationen er en softwarepakke, der giver firewall-, antivirus- og backupbeskyttelse til computerens data. Enterprise-versionen af ​​denne software bruger samarbejdstjenester, hvilket betyder at du kan synkronisere flere servere med Endpoint-software installeret. Hvis du tilføjer en server til dit netværk, skal du tilføje serverens navn til dine oprindelige serverkonfigurationer for at synkronisere de to computere til backupprocesser.