Sådan tilsluttes et patchpanel til en switch

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Fastgør patchpanelet og skift til et rackmonteret gulvstand i ledningsskabet. Disse enheder er en standard 19 'tommer bred, og stativene er designet til at rumme denne størrelse.

2.

Kør Ethernet-kablerne fra deres jack-steder ud i computerrum. kabel kommer fra en vægmonteret jack, som installatøren har placeret i væggene. De kommer alle tilbage til ledningsskabet gennem et lille hulskår for at rumme ledningerne.

3.

Tilslut ledningerne til patchpanelet og brug et værktøj til at slå ledningerne til de korrekte slidser på patchpanelet. Når trådene er tilsluttet, anbefales det at sikre ledningerne i et bundt ved hjælp af plastikbøsninger.

4.

Mærk hver jackplacering på patchpanelet for at angive hvilket rum der er tilsluttet af jack'en. Dette vil gøre fejlfinding en lettere ledning lettere, hvis det opstår.

5.

Slut et Ethernet-patchkabel til hver port på patchpanelet, og sæt den anden ende i kontakten. Disse ledninger kan flyttes fra port til port, hvis det er nødvendigt for at lette chanens placering ges til netværket.

Et patchpanel er en enhed, som alle Ethernet-ledninger slutter til for et computernetværk. Derefter distribueres netværkskablerne til en switch. Plasterpanelet holder udseendet af ledningsskabet skønnet, da trådene fastgøres på bagsiden. Et panel reducerer slitage på ledningerne, da det er tilsluttet på bagsiden af ​​panelet og begrænser brugeradgang, når ledningerne er installeret. Fra patchpanelet sættes små patchkabler i en port på panelet, og derefter tilsluttes kablet i kontakten. Det er meget nemmere at udskifte et patchkabel end at køre nye ledninger til computerrummet eller i hele en bygning.