Trådløse Laptop Internet Problemer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Basics

Bekræft, at det trådløse netværk, du forsøger at oprette forbindelse til, er operationelt, er et praktisk første skridt. Hvis du har andre computere eller bærbare computere tilsluttet det samme trådløse netværk, skal du kontrollere, om disse maskiner kan oprette forbindelse til internettet. Hvis ikke, kan dette tyde på et problem med selve netværket, der ikke er relateret til din bærbare computer.

Sikkerhed

De fleste trådløse netværk bruger en krypteringsnøgle i form af et kodeord. Bekræft, at du bruger den korrekte tast for at få adgang til netværket. Hvis det problem, du har, indebærer et firmanetværk, skal du spørge netværksadministratoren om en ny firewall eller andre sikkerhedsforanstaltninger kan forstyrre din evne til at oprette forbindelse til netværket.

Forslag

Hvis din trådløse internetforbindelse falder intermitterende , problemet kunne skyldes svag modtagelse. Et trådløst netværk kan kun sende og modtage signaler i et begrænset område; Jo længere væk du er fra den trådløse router eller adgangspunkt, jo svagere signalet. Prøv at flytte din laptop tættere på routeren eller adgangspunktet.Hvis disse grundlæggende fejlfindingstrin ikke løser dit forbindelsesproblem, kan du opleve et hardware- eller softwareproblem, som kan kræve assistance fra en computer tekniker. Problemer med internetforbindelse på din trådløse bærbar pc kan tilskrives en række problemer, f.eks. Et svagt signal eller en adgangskodefejl, når du logger ind på dit netværk. Heldigvis kan du fejle dine egne trådløse problemer, og disse problemer er ofte nemme at løse.