Hvad er T1 Internet Speed?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Identifikation

En T1-bærer er en lejet linje, der forbinder et lokalnetværk til internettet med høj hastighed. T1'en fungerer som 24 forskellige kanaler, som hver sender data gennem linjen ved 64 kilobiter per sekund for en total hastighed på 1.544 megabit per sekund. Filoverførsler mellem en virksomhedsserver og dens isolerede netværkede computere på flere websteder sker i løbet af få sekunder.

Fordele

T1-forbindelsen overfører ikke kun data med høj hastighed, men er også en konstant forbindelse, som altid er tilgængelig. Især for store virksomheder med mange medarbejdere, der sender filer frem og tilbage, når de får adgang til email og surfer på internettet, giver T1-linjens pålidelighed den nødvendige båndbredde. Øget arbejdsproduktivitet kan være en fordel ved den øgede beregningshastighed.

Overvejelser

T1-linjerne koster mere end traditionelle telefonlinjer eller DSL-datalinjer, der forbinder. Da standard hjemmeforbindelse ikke kræver datahastighed eller pålidelighed, som en T1 bringer, forbliver de fleste boliger med modemet og efterlades de hurtigere T1-forbindelser til de større netværksoperationer. En T1-linje er en højhastighedstelefon, der primært anvendes af virksomheder, der søger bredbåndsinternetadgang. T1 er normalt en datalinje adskilt fra standard telefonlinjen, men den kan også bruges til talekommunikation.