Sådan Netværk Gennem Power Lines

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Undersøg dine strømforsyningsnetværk for at finde det bedste udstyr til dine behov. D-Link og Panasonic begge tilbyder stabile produkter, der er i stand til at skabe et netværk gennem dit hjem elektriske ledninger. Sammenlign funktioner og priser for at bestemme, hvilke der passer bedst til dine behov.

2.

Køb nok enheder til at forbinde dine computere. Du skal bruge mindst to powerline-enheder, men du skal muligvis have en enhed til hver computer.

3.

Slut din internetforbindelse (router , hub, skifte, kabelmodem, DSL-modem) til en strømlinjeenhed. Sæt enheden i en stikkontakt.

4.

Slut den første computer til den anden strømlinjeenhed og skal du tilslutte enheden til en stikkontakt. Hvis du har en anden computer, der ligger tæt på den første, og din powerline-enhed har en USB-port, kan du bruge USB-stikket i strømlinjenheden til at forbinde den anden computer til netværket. Slut et USB-kabel til USB-stikket på strømlinjenheden og den anden ende til den anden computers USB-port.

5.

Slut hver computer i netværket ind i dens egen strømlinjeenhed, medmindre den kan forbinde via USB-kablerne som i det foregående trin.

Da internetforbindelser bliver hurtigere og computere bliver billigere, ønsker flere mennesker et hjemmenetværk. Et computernetværk gør det muligt for flere computere at dele ressourcer som en internetforbindelse eller printer.Et Ethernet-netværk kræver, at du kører Ethernet-kabler for at forbinde alle computere og delte komponenter. Et trådløst netværk kræver, at hver computer har et trådløst kort, og du skal betale for kortet og installationen, hvis din computer ikke var udstyret med den. Du skal muligvis ansætte en computer sikkerhedstekniker, hvis du er bekymret for sikker trådløs forbindelse Tilslutninger. En tredje mulighed giver dig dog mulighed for at bruge de eksisterende elektriske ledninger til netværksforbindelser.