Sådan ændres en TRENDnet USB-ekstern antenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Læg et blad avis på et bord. Skru den eksterne antenne fra bagsiden af ​​TRENDnet USB trådløse router med dine hænder.

2.

Hold antennen i den ene hånd ved stangen. Hold tangen i den anden hånd. Klem tangens kæber rundt om antennens bund. Drej tangen mod uret for at løsne basisen fra stangen.

3.

Drej stangen mod uret med fingrene for at adskille den fra bunden. Træk stangen ud af ledningen, der er fastgjort til antennens base. Sæt stangen til side, da du ikke behøver det, når du monterer antennen igen.

4.

Mål fire inches op fra antennens base. Klip tråden på 4 tommer mærket med saks. Kassér den resterende ledningsrest.

5.

Mål en tommer ind fra den ene ende af den faste kerne kobberledning. Placer tommets mærke af kobbertråd mod hovedet på en træskrue. Vind kobbertråden ned i træskruen, indtil du når skruenes spids. Omvend processen og vind kobbertråden op i træskruen, indtil du når hovedet. Gentag dette, indtil du når kobberledningens ende. Tryk på enden af ​​kobbertråden mod træskruen for at holde den på plads.

6.

Træk træskruen ud af sår kobbertråden og læg den ud til siden .

7.

Opvarm loddejernet i seks minutter. Påfør en dråbe lodde til enden af ​​ledningen, der er fastgjort til bunden. Lad loddet køle i to minutter.

8. Placer enden af ​​den faste kerne kobbertråd sammen med enden af ​​ledningen, der er fastgjort til antennens bund. Placer tippet af loddejernet på den faste kerne kobberledning.

9. Fjern lingenes spids, når loddet på ledningen fastgjort til bunden begynder at flyde. Fortsæt med at holde den faste kerne kobbertråd mod ledningen fastgjort til antennens base i yderligere to minutter. Tag stikket ud af stikket.

10.

Placer enden af ​​plastikstrålen over enden af ​​den faste kerne kobbertråd. Skub plastdråbestrået ned langs længden af ​​den faste kerne kobbertråd, indtil den når antennens base.

11. Anvend en stripe af cellofan tape rundt omslutningen af

12.

Skru bunden tilbage i det trådløse stik på TRENDnet USB trådløse router.

Tips og advarsler

  • TRENDnet-routere med flere antenner kan drage fordel af hver antenne, der ændres på denne måde.
  • En TRENDnet USB trådløs router bruger en antenne til at sende og modtage Wi-Fi-signaler. Modificer antennen for at øge signalstyrken og rækkevidden af ​​TRENDnet-routeren. Der er behov for et par husholdningsartikler og flere varer fra en elektronikbutik eller en hobbybutik. Der vil også være behov for flere fælles husholdningsværktøjer. TRENDnet router selv vil ikke blive ændret, så dette projekt bør ikke annullere garantien. Voksenovervågning er nødvendig, hvis et barn er involveret, fordi projektet kræver brug af loddejern.