Sådan indstilles en Windows Firewall-regel til iTunes Music Sharing

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start' og 'Kontrolpanel.' Klik på 'Netværk og internetforbindelser', og klik derefter på 'Netværksforbindelser.' Dobbeltklik på forbindelsen, der bruges til iTunes musikdeling. Højreklik og vælg Egenskaber. 'Klik på fanen' Avanceret 'og tjek' Beskyt min computer og netværk ved at begrænse eller forhindre adgang til denne computer fra internettet. '

2.

Klik på knappen 'Indstillinger', og vinduet Avancerede indstillinger åbnes. Klik på knappen 'Tilføj', og vinduet Serviceindstillinger åbnes. Skriv iTunes Deling til beskrivelse af tjenesten. Indtast IP-adressen eller navnet på din computer. Indtast '3689' for det eksterne portnummer og '3689' for det interne portnummer. Vælg 'TCP og klik' OK. ' ITunes Sharing-tjenesten vises i listen Services.

3.

Klik på knappen 'Tilføj', og vinduet Serviceindstillinger åbnes. Skriv 'Multicast DNS' for Beskrivelse af Service. Indtast din IP-adresse, '5353' for eksternt portnummer og '5353' for intern portnummer. Klik på 'OK' for at lukke vinduet Avancerede indstillinger og derefter 'OK' igen for at lukke vinduet Forbindelsesegenskaber..

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke kender din IP-adresse, skal du kontakte Microsofts hjælpesider eller kontakte systemadministratoren på din computer.
  • Du kan indstille iTunes til at dele musik med andre brugere på dit netværk. Når Windows Firewall er slået til, kan brugere muligvis ikke få adgang til dine iTunes-afspilningslister, selv om de kan se dem. Du kan slukke for Windows Firewall, men du bør aldrig køre din computer uden en firewall. Derfor skal du åbne en netværksport på Windows Firewall for at tillade musikdeling på din computer.