Sådan installeres Cat6

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Strikk jakken eller yderlaget fra kablet for at udsætte en tomme af de isolerede ledningsledere. Undgå at fjerne isolering fra ledningerne.

2.

Fjern parene inden for 1/8 tommer af jakken.

3.

Ordne ledningerne i henhold til TIA / EIA 568A og 568B standarderne (se Tips).

4.

Flad og juster ledningerne. Sæt ledningerne i en rækkefølge, der gør det muligt for dem at passe ind i læsebjælken. Forbered dig på at skære ledningerne, som skal være i orden, før du gør det.

5.

Lav en lige snit over alle ledere og fjern 1/2 tommer.

6.

Indsæt ledninger i indlæsningslinjen. Trim den ekstra ledning.

7.

Indsæt forberedt kabel i et klart kabelstik.

8.

Sæt stikket i en

9.

Klem håndtaget på håndteringen for at indstille kontakterne og fastgør kablet.

10.

Test kablet ved hjælp af en kabel tester for at tjekke for shorts, åbner eller misleder.

Tips og advarsler

  • Trin 3: Ifølge utm.edu, Kabelfarvekoden er 568B-standarden på hver ende af et straight-through 10 / 100BaseT-kabel. Hvis der kræves et crossover-kabel, skal du bruge 568A-standarden i den ene ende og 568B i den anden ende. '
  • Trin 6: Indlæsningsbjælken er det sted, dine ledninger går, når de er klar til at blive tilsluttet en telefon eller computer.
  • Trin 9: Handleren er et værktøj, der bruges til at fastgøre enden af ​​din kabel for at sikre det på plads for korrekt brug.
  • Trin 10: Åbner er områder i dit kabel, der ikke er tæt sammenbygget, så oplysningerne kan passere. I stedet for at kablet er stramt betragtes det som ' åben 'eller løs.
  • Cat 6 er en kabelstandard til Ethernet computernetværk, sikkerhedssystemer og VoIP. Cat 6 bruges til at transportere op til 1000 Base-T tilslutninger. Base-T-tilslutninger er de forskellige hastigheder, som en kabel understøtter. For eksempel er en 1000 Base-T-forbindelse et kabel, som understøtter 1000 megabiter information per sekund. Det er svært at installere Cat 6-kabler, fordi lederne indenfor er snoet mere stramt, hvilket gør det vanskeligt at splitte ledningerne. Kabelproducentvirksomheder leverer stik og paneler med skarpere tænder for at hjælpe med at dele lederne i par, hvilket hjælper med at lette installationen af Cat 6 kabler.