Sådan løser du PNG i IE

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start Internet Explorer (IE) browseren ved at vælge den fra pop op-menuen 'Start', 'Alle programmer'.

2.

Gå til Microsofts websted, hvor IE 'Hotfix' filændringen gøres tilgængelig uden beregning (se Ressourcer). Klik på knappen 'Jeg accepterer' på websiden.

3.

Klik på linket 'Vælg hotfix' for at gå til en ny webside. Marker afkrydsningsfelterne under kolonnen 'Vælg' på websiden.

4.

Indtast din emailadresse i tekstfeltet 'E-mail' på websiden . Indtast din e-mail-adresse igen i tekstfeltet 'Bekræft e-mail'.

5.

Indtast de seks tegn i billedboksen under 'Bekræft e-mail' i ' Skriv tegnets tekstfelt. Klik på knappen 'Request Hotfix' til højre for tekstfeltet.

6.

Vent, da Microsoft sender et downloadlink til din e-mail-konto - dette kan tage overalt fra en få minutter til to dage eller mere. Åbn e-mail-programmet. Dobbeltklik på Microsoft e-mail for at åbne den. Klik på linket i meddelelsesområdet for e-mailen for at hente det i IE-browseren.

7.

Klik på linket på en webside på IE. Klik på knappen 'Gem' i pop op-vinduet, der vises. Afslut IE, når filen er fuldt downloadet.

8.

Dobbeltklik på den fil, der nu er på skrivebordet. Følg menukommandoerne for at installere filen i Windows-operativsystemet. Genstart Windows, når filen er færdig med at installere.

Internet Explorer (IE) er standardwebbrowseren til Windows-baserede pc'er, og den er programmeret til at vise alle billeder, der findes på internettet. Billedformatet 'PNG' (bærbart netværk grafisk) billedformat, mens det anerkendes af IE, vises ikke, hvis billedet har en af ​​følgende to filstørrelser: 4.097 bytes eller 4.098 bytes. For at kunne vise alle PNG-billedfiler i IE, skal du ændre webbrowseren med et program, der er oprettet af Microsoft til dette formål. Proceduren kræver ikke nogen viden om, hvordan en PNG-fil fungerer, og ændringen påvirker ikke, hvordan IE arbejder med andre billedfiler.