Sådan opsættes JumpStart

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsæt din Solaris JumpStart-cd-rom. Giv scriptet nødvendigt for at installere programmet på din computer. AdminsChoice-webstedet anbefaler at bruge kommandoen: # cd / cdrom0 / so / Solaris\_2.7 / Tools. / Setup\_Install\_Server / export / install.

2.

Indsæt den anden cd i Cd-drev. I stedet for 'Setup installer server' skal du skrive kommandoen 'Add to install server.'

3.

Vær opmærksom på det output script, du modtager. Hvis du i sidste ende modtager meddelelsen om, at serveropsætningen er færdig, fortsæt til næste trin. Hvis ikke, skal du se afsnittet Tips til fejlfinding.

4.

Opret systemidentifikations- og konfigurationsmapper. Pimpworks hjemmeside foreslår, at du gør det til en undermappe i JumpStart-mappen.

5.

Opret de klienter, du ønsker at give adgang til JumpStart. Ifølge Search Enterprise Desk Top er en klient det 'anmodende program eller bruger i et klient-server forhold.' For JumpStart er kommandoen ok u0026 boot boot install. Dette giver dig mulighed for at begynde at føje klienter til JumpStart-systemet.

Tips og advarsler

  • Hvis du får en fejlmeddelelse med angivelse af, at der er en ukendt klient i din system, skal du gå tilbage til 'Add\_install\_client' -fasen af ​​din installation, ifølge Admin's Choice-websted. Kontroller dit værtsindlæg.
  • Hvis meddelelsen 'Just loaded fil ikke ser ud til at være eksekverbar 'vises, skal du kontrollere hele Solaris-opstartsprocessen. En meddelelse med' upassende medier 'skal føre til, at du kontrollerer, at du har de korrekte cd-rom til driften af ​​JumpStart-software.
  • JumpStart blev oprettet af Solaris for at fremskynde den tid det tager for systemer, der skal installeres, ifølge Alex Noordegraaf, en computerekspert, der har skrevet om emnet. JumpStart installerer automatisk operativsystemet og konfigurerer sikkerhedssystemerne. Konfigurer JumpStart gennem et computernetværk. JumpStart Client vil så 'tale' til netværket og bede om de oplysninger, den har brug for til at starte konfigurationsprocessen. Den lokale server svarer derefter til klienten, efter at den modtager denne anmodning. Så hjælpsom som denne software er, skal du - det menneskelige - installere det.