Sådan repareres routing og fjernadgang

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og skriv 'cmd' i tekstboksen. Tryk på 'Enter' for at åbne din Windows-kommandolinjeprompt.

2.

Skriv 'wbadmin få versioner' og tryk 'Enter'. Dette viser en liste over alle dine sikkerhedskopier på Routing og Remote Access-serveren.

3.

Skriv følgende kommando og tryk på 'Enter' for at gendanne systemstatusindstillingerne:
< br />

wbadmin start systemstaterecovery -version: version\_numberUdskift 'version\_number' med den sikkerhedskopieringsversion, der er erhvervet i listen over sikkerhedskopier i trin 2. Restaurering af konfigurationerne kan tage flere minutter afhængigt af størrelsen af ​​de data, der skal repareres.

4.

Genstart computeren. Da wbadmin-kommandoen genopretter systemfiler, træder ændringer i kraft, når systemet genstarter.

Routing og Remote Access er en Windows server-tjeneste, der giver dig mulighed for at oprette et virtuelt privat netværk på dit netværk. Hvis indstillingerne ødelægges eller de slettes ved et uheld, skal du reparere tjenesten ved hjælp af systemstatus backup. Windows server har en backup procedure, der gemmer systemtilstanden, hvilket betyder at alle vigtige netværkstjenester, såsom tilladelser, DNS, og routingoplysninger gemmes i tilfælde af en nødsituation.