Sådan tilføjes printerskripter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på din Windows 'Start' -knap i proceslinjen. Skriv 'notesblok' i tekstfeltet, og tryk på 'Enter'. Dette åbner Notesblok-editoren.

2.

Kopier og indsæt følgende kode i din tekstfil:print = '\\ computer \ HP LaserJet'

Indstil nw = CreateObject ('WScript.Network')

nw.AddWindowsPrinterConnection printDen første linje gemmer navnet på printeren, hvor 'computer' er navnet på målcomputeren. Nw-variablen er en netværksvariabel, som lader dig ringe funktioner som funktionen 'AddWindowsPrinterConnection' i linje tre. Linje tre gør forbindelsen til printeren.

3.

Klik på 'File' i Notepad-vinduet, og klik derefter på 'Save As'. Skriv et navn til dit script, og giv det en '.vbs' filtypenavn. Vælg 'Alle filer' i rullemenuen 'Filtype'. Klik på 'Gem' for at oprette og gemme din fil på harddisken.

Netværksadministratorer bruger Visual Basic Script (VBS) -filer til at tilføje printere til netværksklientcomputere. Disse filer kører på computere, når en bruger starter maskinen. Dette gør det muligt for administratorkontrolindstillingerne på computeren, såsom administratoradgangskoder, printerindstillinger, brugerrettigheder og skrivebordslayouter. Du opretter disse scripts i Windows Notesblok. Windows-computeren udfører disse filer på samme måde som den udfører en binær fil.