Windows XP Network Performance

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Udførelsesproblemer

Nr. 1 årsagen XP forbliver en bedre udførende end senere versioner af Windows er dens pålidelige og hurtige resultater. Mens Vista 's kodning trækkede gennem funktioner, hvis det ikke var helt sammenfaldende med blå skjermbilleder af fatale fejl, fortsætter XP med Service Pack 3 - opdateringer med at give konsekvent netværksydelse for virksomhederne store og små. Det var bare opgaven med at kopiere filer på tværs af et netværk også meget for Vista i sammenligning med XP.

Sikkerhed

Windows XP har beholdt en lang historie med at administrere tilpasninger og tilføjelse af moduler til netværk uden hikke. I modsætning til irritationen af ​​Vista med dens spørgsmålstegn ved enhver ændring i et system, XP beholder stadig administratorrettighederne for at tilføje eller trække ressourcer uden at skulle have Microsofts velsignelse ved hver ændring.

Brugervenlighed

Ydeevne bliver normalt målt i forhold til hastighed / resultater eller brugervenlighed. Mens XP har scoret godt på fart, kræver brugervenlighed stadig nogle komplekse løsninger. Senere versioner af Windows-opgraderinger behandlede dette problem, men begravet derefter løsningen i en række nye problemer. Som følge heraf vil mange administratorer hellere lide gennem XP 's kompleksitet end at håndtere de nyere versioner 'hovedpine. Da Microsoft introducerede Vista Windows-operativsystemplatformen, fandt brugere og især netværksadministratorer sig hurtigt sammen med en række problemer. Som følge heraf forbliver XP Windows-operativsystemet en stabil fæstning, som administratorer har været i stand til at stole på. Årsagerne er mange, som beskrevet i nedenstående kategorier.