Hvilke værktøjer kan bruges til at overvåge netværkets ydeevne?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Internet service er normalt tilladt og i de fleste tilfælde kræves inden for virksomhedernes kontorer og skoler. Med hele verdensomspændende Web har det at tilbyde, er det ikke ualmindeligt, at brugerne dabler i deres personlige internetagenda og ikke-arbejde eller skolerelaterede opgaver. Derfor er det vigtigt for netværksadministratorer at overvåge brugen af ​​internettet til sikre, at arbejdsproduktiviteten ikke påvirkes af ubegrænset internetadgang. For at kunne overvåge netværkets ydeevne er der nogle få forskellige typer softwareværktøjer, der kan anvendes.

OpExpert

OpExpert er et dygtigt værktøj, du kan betjene til administrere og overvåge ydeevnen i forbindelse med dit internetnetværk Med OpExpert kan du overvåge al internetproduktivitet, som omfatter trådløse web-enheder. Udover at overvåge produktiviteten sender denne software en advarsel til at informere dig om eventuelle problemer, der kan påvirke Netværks effektivitet En funktion, som direkte hjælper med overvågning af ydeevne, er alarmgeneratoren, der informerer dig, når skadelig eller uhensigtsmæssig brug af websider forekommer. Med OpExpert vil du også være kunne overvåge båndbredden for at sikre, at netværket fortsætter med at køre med primære hastigheder plus at du har adgang til grafiske rapporter, der viser aktiviteten på enheder i dit netværk. Du kan få den gratis udgave af OpExpert Basic i dit netværk ved at besøge OpExpert hjemmeside. (Se Ressourcer.)

MonitorMagic

MonitorMagic er en softwarepakke, du kan bruge til at overvåge ydeevnen i dit netværk. Denne software fungerer som en server og netværksmonitor løsning, der kan beskytte netværket ved udbrud af mulige problemer. MonitorMagic muliggør præstationsovervågning fra alle internet-enheder inden for netværket såvel som trådløse operativsystemer. Funktioner, der er inkluderet, er evnen til at arkivere webbrugshændelser, automatisk databaseoprydning, applikationsovervågning og styring af flere komponenter inden for et enkelt eller enterprise-stort netværk. MonitorMagic tilbyder en gratis prøveversion download, så du kan tage softwaren på et testdrev forud for køb. (Se Ressourcer.)

WFilter Enterprise

WFilter Enterprise Det er et værktøj, du kan køre på dit netværk for at overvåge netværkets ydeevne dygtigt. Denne software har mange nyttige funktioner, der kan udnyttes af netværksadministratorer. Sådanne funktioner omfatter overvågning af netværksydelse og internetbrug samt blokering og filtrering af webadgang til distraherende eller upassende websider. Andre faciliteter omfatter arkiverings- og overvågningsevner for al webbaseret aktivitet i netværket, samt registrering af webchats, overførte filer og alle udgående og indgående e-mails. En prøveversion af Wfilter Enterprise kan downloades fra IMFirewall-selskabets hjemmeside, som er producent af Wfilter Enterprise-software. (Se Ressourcer.)