Hvordan ændrer jeg indvendig grænsefladeadresse på en Cisco ASA 5505?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut seriekonsolkablet til den ni-pin serielle port på Windows XP-computeren. Tilslut den anden ende af Cisco seriekonsolkabel til Cisco ASA 5505 seriekonsolporten.

2.

Vælg 'Start' -knappen, klik på 'Alle programmer', og klik derefter på 'Tilbehør.' Vælg 'Kommunikation' -programgruppen, og klik derefter på ikonet 'HyperTerminal'.

3.

Indtast 'ASA 5505' i feltet 'Navn:', og tryk derefter på 'Enter 'nøgle. Klik på rullemenuen 'Opret forbindelse:' og vælg 'Com port', der bruges til at forbinde Windows XP-computeren med ASA 5505. Tryk på 'Enter' -tasten.

4. < / p>

Klik på rullemenuen 'Bits per sekund:' og vælg '9600' indstillingen. Klik på rullemenuen 'Flow Control' og vælg 'Ingen' indstillingen. Tryk på 'Enter' -tasten.

5.

Tryk på 'Enter' -tasten, og kommandoprompten Cisco vises. Indtast konsolportadgangskoden, hvis du ønsker det, og tryk på 'Enter' -tasten.

6.

Indtast 'aktiver' ved kommandoprompten, og tryk derefter på 'Enter' -tasten. Indtast Privileged Exec-adgangskoden på kommandoprompten og tryk på 'Enter' -tasten.

7.

Skriv 'show running-config' og tryk på 'Enter' -tasten. Bemærk navnet på den grænseflade, der er angivet, som er tildelt den nuværende IP-adresse til intern interface. Indvendig grænsefladen kan også identificeres af 'sikkerhedsniveau 100' -konfigurationen, som normalt er forbundet med indvendig grænseflade.

8.

Skriv 'config t' og tryk på 'Enter 'nøgle. Skriv derefter 'int ethernet0 / 1', men erstat 'ethernet0 / 1' med navnet på den indvendige grænseflade, som du skal ændre IP-adressen til.

9.

Skriv 'ip-adresse 192.168.1.1 255.255.255.0', men erstat '192.168.1.1 255.255.255.0' med den nye IP-adresse og subnetmaske til den indvendige grænseflade. Tryk på 'Enter' -tasten.

10.

Skriv 'ende' og tryk på 'Enter' -tasten. Skriv derefter 'skrivehukommelse'. Tryk på 'Enter' -tasten for at gemme konfigurationen.

Cisco ASA 5505 er et højt kompatibelt firewall-apparat med funktioner, der giver fleksibilitet i mange forskellige netværksscenarier. Når du ændrer netværksstruktur eller IP-adresser på netværket, som Cisco ASA 5505 er installeret på, kan du også ændre ASA 5505's indvendige interface-IP-adresse.