Problemer med Internet Exploer 8.0

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Udgivet i foråret 2009 blev Microsofts Internet Explorer 8 påstået at være hurtigere og mere brugervenlig end tidligere versioner. Softwaren er kun tilgængelig på pc'er, og den kan prale af funktioner, herunder acceleratorer og smartere adresselinjer. Selv om produktet angiveligt kombinerer brugervenlighed med øget browserspejl, brugerne har rapporteret problemer med Internet Explorer 8, der spænder fra irriterende til utålelige.

Installationsproblemer

Problemer med Internet Explorer 8 kan begynde, før nogen websurfing finder sted. Mange brugere rapporterer en fejlmeddelelse ved installation, hvilket stopper installationen helt. Der er flere fejlfindingsindstillinger til dette, hvoraf nogle omfatter at scanne computeren for skadelig spyware og returnere Windows-sikkerhedsindstillinger til standard. Det er sikkert, at tidligere versioner af Internet Explorer kan geninstalleres til sørg for, at der ikke er nogen urenheder i filen, der kan påvirke installationen af ​​Internet Explorer 8.

Frysning

En frustrerende pro blem med Internet Explorer 8 er dens tendens til at fryse eller crash uden varsel. I dette tilfælde forbliver browseren fast i en enkelt proces, hvilket forårsager, at den styrter eller genstarter. Dette sker generelt uden varsel og kan resultere i tabt arbejde eller fragmenterede transaktioner. Microsoft foreslår, at brugerne nulstiller Internet Explorer-muligheder og analyserer Add-ons for inkompatibilitet.

Langsom hastighed

Langsom browsinghastighed er blandt de mindst forventede problemer med Internet Explorer 8, da det blev prydet som en hurtigere ydelse end tidligere versioner . Selv om den anvendte type forbindelse sikkert kan gøre en forskel i forbindelseshastigheden, rapporterer mange brugere utilfredshed med forsinket sideindlæsning. Tilføjelser er blandt mange mulige syndere, der kan bremse browseren. Start af Internet Explorer 8 uden tilføjelser kan hjælpe brugerne med at afgøre, om disse tilbehør skal skyldes.

Ingen start

Det er muligt, at Internet Explorer 8 ikke starter overhovedet, selv når du bliver bedt om det i 'Nej Tilføj Ons' mode. Efter flere klik med musen forbinder Explorer ikke til internettet. Dette kan skyldes korrupte midlertidige internetfiler, som kan fjernes ved at åbne menuen Internetindstillinger.