Sådan bruger du usikret trådløst internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Flyt computeren inden for rækkevidden af ​​det åbne trådløse netværk. Trådløse routere og adgangspunkter har sædvanligvis en rækkevidde på op til 200 fods radius fra routeren eller adgangspunktet.

2.

Klik på det trådløse ikon ved uret i den nederste -højt hjørne af skærmen. Dette er repræsenteret af en række søjler i Windows 7 og Vista, som ligner en mobiltelefon. Windows XP har et ikon på en skærm med radiobølger, der kommer ud af det på samme sted. En boks vises med alle de trådløse netværk inden for computerens rækkevidde.

3.

Klik på det usikrede trådløse netværk. Det vil have et lille gul udråbstegnikon ved siden af ​​det.

4.

Klik på knappen 'Connect'. Du kan blive advaret om sikkerhedsproblemerne ved at oprette forbindelse til et åbent netværk. Hvis du bliver bedt om det, skal du klikke på knappen 'Connect Anyway'.

Tips og advarsler

  • Når computeren har forbindelse til det usikrede trådløse netværk, er muligt.
  • Når et trådløst netværk ikke kræver adgangskode, siges det at være et 'åbent' eller usikret netværk. Usikrede trådløse netværk har den potentielle ulempe ved manglende sikkerhed og privatliv. Dette betyder, at hvis de andre computere i det trådløse netværk ikke er konfigureret korrekt til sikkerhed, kan alle på det trådløse netværk se indholdet på de andre computere, f.eks. Filer og mapper. Men med korrekt konfigurerede sikkerhedsindstillinger på hver computer gør et usikret trådløst netværk det lettere for computere og enheder at oprette forbindelse til internettet.