Sådan får du adgang til Email Online

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut computeren til internettet. Hvis du har en hjemmeforbindelse, er din computer sandsynligvis allerede forbundet. Hvis du forbinder hjemmefra, f.eks. En trådløs caf u0026 eacute;, skal du åbne computerens netværksforbindelser i hovedmenuen og oprette forbindelse til den tilgængelige trådløse forbindelse.

2.

p> Åbn din computers udpegede webbrowser, f.eks. Internet Explorer eller Mozilla Firefox, som begge er populære browsere, der kommer standard på de fleste computere. Find dit browserprogram enten på skrivebordet på din computer eller via opstartsmenuen.

3.

Indtast e-mail-webstedet, hvor du har en registreret e-mail-konto i teksten boks øverst på din browser og tryk 'Gå'. For eksempel er www.gmail.com et populært e-mail-websted.

4.

Find login-felterne på e-mail-webstedet, som normalt forekommer ved åbningen af ​​webstedet. De fleste grundlæggende e-mail-websteder vil have to tomme tekstbokse, en mærket som 'Brugernavn' eller 'Email' og det andet mærket 'Password'.

5.

Skriv din email eller brugernavn og dit kodeord i de tilsvarende felter og log ind på din e-mail-konto.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har en e-mail-konto, så sæt en op først. Oprettelse af en e-mail-konto er en simpel proces og kommer gratis gennem de fleste populære e-mail- og søgemaskinewebsteder, såsom Yahoo.com eller Google.com. Gå til et af disse websteder og find 'Register' som normalt er placeret et sted på webstedets hjemmeside, så følg trinene.
  • Hvis din telefon leveres med internet, kan du endda få adgang til din e-mail fra det. Da de fleste e-mail-websteder i dag har mobiltelefonfunktioner.
  • Email er en nem og bekvem måde at sende og modtage meddelelser hurtigt og effektivt. Adgang til e-mail på nettet er en nem proces, der kan hjælpe dig med at hente beskeder fra familie, venner eller endda forretningskollegaer. Hvis du er ny til onlineverdenen, og vil vide, hvordan du henter e-mails, kan lære de enkle trin hjælpe dig med at få dine beskeder og sende dem.