Sådan forbinder du min telefon til denne computer med højhastigheds internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vælg en voice-over IP-udbyder. Hvis du kun foretager nogle få opkald, kan du bruge tjenester som Skype. Skype er en software, der kan downloades til din computer og giver dig mulighed for at ringe til andre brugere, der bruger Skype og andre telefoner. Du kan også vælge udbydere som Vonage eller Joi. Begge udbydere vil sende dig en telefonadapter, så du kan forbinde din telefon til din computer.

2.

Slut telefonen til din computer ved hjælp af den telefonadapter, der leveres af din VOIP udbyder. Slut telefonens telefonledning til telefonadapteren, som normalt er mærket 'Telefon.'

3.

Slut dit højhastighedsmodem eller router til din telefonadapter. Afbryd din Ethernet-kabel, der er sluttet til bagsiden af ​​din computer, og sæt den i bagsiden af ​​din telefonadapter i porten mærket 'Internet'.

4.

Få yderligere Ethernet-kabel og sæt den ene ende på bagsiden af ​​din telefonadapter, og sæt den anden ende bag på dit modem, der blev tilsluttet til bagsiden af ​​computeren.

5.

Ring op. Dit modem og telefonkort skal være tilsluttet en stikkontakt.

Du kan foretage og modtage telefonopkald vha. Din telefon ved hjælp af en teknologi kaldet VOIP (voice-over Internet Protocol). Dette giver dig mulighed for at sende din stemme via internetforbindelsen til andre computere, mobiltelefoner eller jordlinjenheder. Du skal have en VOIP-udbyder for at kunne bruge tjenesten ellers kan du bruge gratis tjenester som Skype, som giver dig mulighed for at foretage telefonopkald til andre Skype-brugere.