Sådan laver du et gratis interaktivt websted

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find et webhost, der tilbyder gratis hjemmesider. Flere webhosting virksomheder tilbyder gratis webhosting tjenester, såsom web.com, freehostingcloud.com og ultimatesitehost.com. Webhosting mapper giver oplysninger, der giver kunderne mulighed for hurtigt at opsummere fordelene ved nogle af webens mest populære gratis websteder. Oplysningerne indeholder anmeldelser af webstederne samt data om ledig plads på hvert websted, webstederne 'scripting og om eller ej hver webhost placerer deres annoncer på kundernes gratis hjemmesider.

2.

Vælg et webhost, der giver de ønskede muligheder og tilmelder dig webhosten. Indsend kontaktoplysninger og udfyld webhostens sikkerhedsgodkendelse. Skriv aftalen og vælg et brugernavn og adgangskode.

3.

Vælg et domænenavn for den gratis interaktive hjemmeside. en skabelon til hjemmesiden fra de skabelonindstillinger, som webhosten tilbyder.

4.

Opret webstedsfiler / sider. Kortlæg webstedet, så websiderne skal udfylde og supplere hinanden Indsæt grafik og tekst på hver side. Indsæt hyperlinks i siderne for at oprette tværlinks mellem sidens sider samt links til andre lignende websteder. Underret ejere af andre websteder, som du har oprettet et link til deres hjemmeside, og anmode om, at de også linker til dit websted for at få dit websted til flere besøgende.

5.

Upload forummet værktøj til din hjemmeside for at give besøgende mulighed for at chatte med hinanden, stille spørgsmål og give de ønskede oplysninger.

6.

Tilføj e-mailværktøjet til dit websted for at give dig mulighed for at sende e-mails bruger dit domænenavn som din e-mail-adresse og gør det muligt for dit websteds besøgende at kontakte dig direkte via dit websted.

Gratis webhosting-tjenester giver nybegyndere webbyggere mulighed for at udforske mulighederne for at eje et websted. Disse webhosting-tjenester tillader den enkelte at oprette et interaktivt websted gratis. Webstedbyggeren kan uploade et simpelt websted med grafik, tekst, hyperlinks, et webstedbaseret e-mail-program og fora. Ved at oprette et interaktivt websted kan du bruge hjemmesidenes gratis webbyggingsværktøjer til at forbinde dig til webstedets besøgende og give de besøgende mulighed for at oprette forbindelse til hinanden.