Sådan netværk et Wi-Fi-kort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut kortet. Hvis du har en ældre bærbar computer med et faktisk kort, skal du bare glide det ind, indtil det passer på plads. Hvis du bruger en USB-adapter, skal du blot sætte den i en åben USB-port på din computer. Hvis du installerer et kort, skal du muligvis installere drivere fra en cd, der fulgte med kortet. Du bliver bedt om chaufførerne, hvis det er nødvendigt.

2.

Flyt computerens mus over højre side af proceslinjen. Klik på musen på netværksikonet fra Wi- Fi-adapter. Du vil se alle de tilgængelige netværk.

3.

Vælg det netværk, du ønsker at oprette forbindelse til og klik på det. Sikkerhed, du skal muligvis indtaste en sikkerhedskode. Nogle netværk forbyder også forbindelser, medmindre adapterens MAC-adresse er angivet i et netværkskort.

Wi-Fi er kort for trådløs troværdighed. Næsten alle nye bærbare computere leveres med Wi-Fi-adaptere indbygget, men nogle ældre laptops og mange stationære computere har ikke en Wi-Fi-adapter. Ældre bærbare computere brugte Wi-Fi-kort, der passer ind i siden af ​​den bærbare computer, men nu kan du også bruge en Wi-Fi USB-adapter, som er nemmere at installere. I begge tilfælde henviser folk stadig til dem som Wi-Fi-kort. At koble netværk til et Wi-Fi-kort er meget simpelt.