Sådan overvåger du status for en FTP-server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start', skriv 'iismgr.msc' og tryk 'Enter' for at åbne Internet Information Services Manager, som er hovedkonsollen, hvor du redigerer FTP-serverens indstillinger .

2.

Klik på plustegnet ved siden af ​​'FTP Sites.' Dette udvider en liste over FTP-websteder, der er konfigureret på din server. Højreklik på det FTP-websted, du vil overvåge og vælg 'Egenskaber'.

3.

Klik på fanen 'FTP Site'. Marker afkrydsningsfeltet 'Aktiver Logging.' Klik på knappen 'Egenskaber' for at åbne en konfiguration for logfilen.

4.

Vælg 'Brug lokal tid til filnavngivning og overdragelse.' Dette holder hver dag i en separat logfil. Klik på 'OK' og klik på 'OK' 'igen i vinduets hovedegenskaber.

Din Windows File Transfer Protocol (FTP) server giver netværksbrugere mulighed for at uploade og downloade filer. FTP-serverkonsollen har en indstilling, der giver dig mulighed for at logge aktivitet på computeren. Dette overvåger FTP-serverens status og lader dig genkende forsøg på at hakke i dit system eller andre FTP-relaterede problemer. Statusen er skrevet til en tekstfil på din FTP-serverens harddisk, så du kan gennemgå den.