En liste over Windows NTP-tidsservere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  For at computere skal kommunikere korrekt på internettet, har de brug for præcise ure. Network Time Protocol (NTP) servere fra autoritative kilder giver dig mulighed for at indstille tiden på din computer nøjagtigt. Hvis din computer er en del af et Microsoft Active Directory-domæne, opretholder dit netværks domænecontroller sandsynligvis tid præcist.

Sammenkoblede tidsservere

Denne indstilling tildeler en lokal netværkstidsserver til dig. Vælg denne indstilling, medmindre eksakt tidspunkt er yderst kritisk for din ansøgning for at undgå overbelastning af primære og sekundære tidsservere. Gå til Pool.NTP.org for en round robin-liste over NTP-servere i nærheden af ​​dig.

Primære tidsservere

Primære tidsservere (nogle gange kaldet Stratum 1-servere) er fysisk forbundet til referenceklokke. Et sæt regler begrænser forbindelser til disse servere, og mange kræver særlig tilladelse til brug. Tid-A.NIST.gov og Time-B.NIST.gov fra National Institute af standarder og teknologi er to tidsservere til rådighed til åben brug.

Sekundære servere

En sekundær (eller Stratum 2) Time Server modtager sin tid fra en eller flere primærtidsservere. Som følge heraf er disse servere mindre nøjagtige end Primary Time Servers. De er, dog nøjagtigt nok til de fleste computerbrug. De fleste af disse servere er tilgængelige for generel adgang. Du finder den fulde liste over nuværende sekundære tidsservere på Support.ntp.org.