Freeware Båndbredde Måleværktøjer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Udtrykket 'båndbredde' refererer til mængden af ​​data, som kan sendes over en computerforbindelse pr. Tidsenhed; det kan betragtes som 'hastigheden' af forbindelsen. Båndbredde måles mest i 'kilobits per sekund.' Problemer på din computer eller dit hjemmenetværk kan påvirke båndbredden af ​​din internetforbindelse. For de fleste mennesker er båndbredden af ​​deres internetforbindelse imidlertid bestemt af deres internetudbyder (ISP), som begrænser forbindelsens båndbredde baseret på den type kontrakt, du har underskrevet med dem. Nogle websteder vil måle båndbredden på din computer gratis.

CNet båndbredde måleværktøj

CNET båndbredde måleværktøjet måler båndbredden af ​​din forbindelse til internettet og sammenligner den med typiske satser med lignende typer forbindelser. Når du har indlæst siden, skal du kigge efter feltet 'Placering' og vælge det punkt, der bedst beskriver din nuværende placering. Testen vil køre i ca. 30 sekunder, og båndbredden vises i 'Line speed box' i kilobits per sekund.

PC Pit Stop Download båndbredde test

For at bruge PC Pit Stop Download Bandwidth Test-siden, Klik på linket 'Run Bandwidth Test'. Du vil blive taget til en anden side og se et stort grafisk billedindlæsning. Hastigheden af ​​denne download bruges til at beregne båndbredden. Billedet downloades flere gange, og derefter bliver du taget til en anden side, hvor dit båndbredde resultat bliver rapporteret som 'Download Speed' i kilobits per sekund.

Speed ​​Test Online

Klik på 'Klik her for at' Find Out 'link for at køre testen. Du bliver taget til en ny side, der viser en stor hvid kasse, mens testen udføres. Når testen er færdig, vises et grafisk diagram, der viser båndbredden for din forbindelse i kilobits per sekund i forhold til andre typiske forbindelsestyper .