Fujitsu Oc-192 Card Specifikationer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Optisk bærer (OC) standarder er et sæt specifikationer, som udstyr fra forskellige producenter skal overholde for interoperabilitet. Én fabrikantens OC-192-kort eller transceiver vil have samme driftsspecifikationer som en anden. Strømforbruget kan variere, men strømforbruget mellem forskellige modeller af kort og transceivere i en bestemt producentens linje kan også afvige. Forståelse af de grundlæggende driftsspecifikationer for OC-192 standarderne, som alle Fujitsu-kort overholder, vil hjælpe dig med at afgøre, om disse kort passer til din særlige professionelle applikation. OC-192-kort bruges aldrig i forbrugs- eller hjemmeapplikationer. De installeres altid og bruges i telekommunikationsindustrien.

Teknologi

OC-192-standarden er en standard for optisk kommunikation. Optisk kommunikation koder for digitale data som lysimpulser, der bevæger sig langs fiberoptiske kabler. Disse lysimpulser skal indkodes og afkodes ved hjælp af specielle optiske kodere og modtagere. Fujitsu foretager en række forskellige konfigurationer af transceivere, herunder kort, rackmonteringsenheder og transceivere, der anvendes af andre producenter til at gøre OC-192 kompatibelt langdistributionsnetværk.

Båndbredde

OC-192-netværkets båndbredde er nær toppen af ​​professionel klasse fiberoptisk netværksudstyr. Overvejet en teknologi på 10 gigabit per sekund, er det i stand til transmissionshastigheder på lidt over 9,6 gigabit per sekund, med den resterende båndbredde, der bruges til netværksomkostninger. Langsommere standarder omfatter OC-1, OC-3, OC-12, OC-24 og OC-48. Hurtigere standarder er OC-256 og OC-768.

Basis

Grundlaget for OC-192-standarden, der anvendes i Fujitsu's transceivere og kort, er den synkrone optiske netværk (SONET) -standard, der er defineret af de amerikanske nationale standarder Institute (ANSI). Det ligner den internationale standard kaldet Synchronous Digital Hierarchy (SDH). Disse to standarder er meget ens og kan arbejde sammen om at levere internationale højhastighedsvejsoptiske optiske netværk.

Interoperabilitet

Udover at arbejde med SDH er Fujitsu's OC-192-kompatible kort designet til at arbejde sammen med WAN-PHY, en 10 gigabit Ethernet-standard. OC-192 bruges til at kode langdistansdataene, med WAN-PHY bruges til at tage data kortere distancer for distribution. WAN-PHY muliggør transcoding af data gennem en multiplekser til og fra flere forskellige Ethernet-standarder. Det kan også give mulighed for meget langdistans Ethernet via brug af forskellige omformere og multiplexere, der langt overstiger 300 fods grænse for almindeligt Ethernet-netværk.