Sådan øges antallet af internetforbindelser

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start' eller Windows-knappen i nederste venstre hjørne af skærmen, og vælg derefter 'Kontrolpanel'.

2. < / p>

Vælg indstillingen 'Netværk og internetforbindelser' eller 'Netværks- og delingscenter'. Hvis du bruger Windows XP, skal du klikke på 'Netværksforbindelser.'

3.

Klik på 'Opret en ny forbindelse eller netværk' eller 'Opret en ny forbindelse'.

4.

Vælg indstillingen 'Opret forbindelse til internettet' og klik derefter på 'Næste'.

5.

Klik på valgmulighed, der gælder for dig, afhængigt af hvordan din computer forbinder til internettet. Klik på 'Næste' efter at du har valgt dit valg.

6.

Følg instruktionerne fra forbindelsesguiden, indtil internetforbindelsen er etableret.

Tips og advarsler

  • Hvis du tilføjer en ny internetforbindelse for at erstatte en gammel, skal du fjerne den gamle forbindelse, før du tilføjer den nye. Dette gør det muligt for den nye forbindelse at være etableret som standardforbindelse.
  • Når du opretter en ny computer, er en af ​​de primære bekymringer et middel til, at computeren kan oprette forbindelse til internettet. I mange situationer vil denne forbindelse være en, der sættes op en gang og derefter aldrig ændret igen. Men for personer, der ofte tilføjer nye typer forbindelser eller for mobile computere, der ofte er tilsluttet forskellige internetforbindelser, kan det være nødvendigt at installere flere internetforbindelser. Heldigvis tilbyder Microsoft en netværksforbindelsesguide, der gør denne proces mulig.