Sådan opsættes en netværksprinter på en AT u0026 T trådløs gateway

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Se brugervejledningen til printeren for at oprette forbindelse til et sikret netværk. Nogle printere har et display, hvor oplysningerne manuelt kan indtastes i printeren. Andre printere skal tilsluttes AT u0026 T Gateway, der skal konfigureres via en netværkscomputer, og må derefter fungere som en trådløs printer.

2.

Programmer printeren for at få adgang til 2wire *** (De sidste tre af modemets serienummer) og godkendelse med WEP, krypteringsfunktion TKIP.

3.

Indtast serienummeret på Wireless Gå ind i printeren, når WEP passerer sætningen for at afslutte forbindelsen til netværket.

4.

Klik på 'Start' på din netværkscomputere og vælg 'Enheder og printere.' < /p>

5.

Klik på 'Tilføj en printer' for at starte opsætningen af ​​den netværksprinter.

6.

Klik på 'Tilføj' et netværk, en trådløs eller en Bluetooth-printer 'i guiden, klik på netværksprinteren og derefter på' Næste '.

7.

Installer printerdriveren, hvis printeren aldrig er installeret lokalt.

8.

Udfyld de resterende trin i guiden Windows 7.

Opsætning af en printer på dit netværk forenkler dit liv, når du skal udskrive noget fra enhver tilgængelig computer på netværket. AT u0026 T's Wireless Gateway er ikke kun din netværksenhed, men fungerer også som dit forbindelsespunkt til højhastigheds-DSL Internet. Hvis du tilslutter printeren trådløst, er din mulighed, har AT u0026 T Gateway sikkerhedsfunktioner, der kræver en adgangskode. Hver printer er lidt anderledes, og det kan være nødvendigt med nogen henvisning til printerens brugervejledning til at fuldføre installationsprocessen.