Sådan overfører du data ved hjælp af Ethernet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Windows 7

Slut hver ende af et Ethernet-kabel til Ethernet-portene på to computere.

2.

Åbn startmenuen og klik på 'Kontrolpanel'. Derefter klikker du på 'Netværk og Internet', og klik derefter på 'Netværks- og delingscenter'.

3.

Dobbeltklik på ikonet 'Uidentificeret netværk u0026 zwj;' 'i netværket og deling Center.

4.

Klik på informationslinjen, der læser 'Netværksopdagelse og fildeling er slået fra. Netværkscomputere og enheder er ikke synlige. Klik for at ændre ... 'hvis det vises på netværksskærmen for at aktivere datadeling. Klik på' Tænd netværksopdagelse og fildeling. 'Skriv dit kodeord, hvis du bliver bedt om det.

5.

Klik på indstillingen for enten at gøre netværket offentligt eller privat, afhængigt af dine behov, i dialogboksen 'Netværksopdagelse og fildeling'. Microsoft anbefaler det første valg, så dine data kun er tilgængelige for det nuværende netværk. < /p>

6.

Dobbeltklik på ikonet for den anden computer på netværket på skærmen 'Netværk' for at få adgang til data og ressourcer som f.eks. internetforbindelse eller printer.

Tips og advarsler

  • Klik på 'Flere netværk' i stedet for 'Uidentificeret netværk', hvis din computer er tilsluttet mere end et netværk.
  • Ifølge til Microsoft kan nogle nyere netværksadaptere registrere og automatisk skifte retningen for dataoverførsel, hvilket gør denne løsning kompatibel med et typisk Ethernet-kabel.
  • Du kan oprette et simpelt lokalnetværk til at dele og overføre data ved hjælp af et Ethernet-kabel, som gør det muligt for data at strømme i begge retninger mellem to computere i modsætning til det traditionelle Ethernet-kabel. Windows Netværk og delingscenter i Windows Vista og Windows 7 automatiserer denne proces. Dette Ethernet-netværk kræver ikke ekstra hardware, som f.eks. En netværksomskifter eller en router, som det typisk kræves med et almindeligt Ethernet-kabel på grund af den forskellige ledningsopsætning. Det er også kompatibelt med tidligere versioner af Windows, herunder Windows XP.