Sådan sender du trådløse faxer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din internetbrowser og find et websted, der sender en fax til dig. Et websted, der sender internetfax til dig, er Fax Zero, og en anden er Fax.com. En større database kan findes på sendinternetfax.net.

2.

Indtast dine oplysninger som afsender og oplysningerne til modtageren på websiderne. Klik på browse-knappen. Når et lille vindue åbnes, skal du vælge den fil, du vil sende som en fax.

3.

Gennemgå de oplysninger, du indtastede for at sikre, at den er korrekt. 'Sørg for, at dette er den fil, du vil faxe ud, klik på send-knappen. Når du har sendt faxen og betalt hvis der er et gebyr, er proceduren færdig.

Tips og advarsler

  • Mange faxtjenester vil have priser og advarsler. Fax Zero har et vist antal faxmeddelelser, du kan sende gratis, men hvis du vælger den gratis fax, vil forsiden få en fax nul reklame på den. Det er vigtigt, at du shoppe rundt for at se hvilken service der passer dig og dine behov bedst
  • Hvis du har brug for at sende en fax, men du ikke har den dedikerede telefonlinje eller kabelforbindelse, du har brug for, kan du stadig få dit dokument sendt. Faktisk, hvis du har en trådløs internetforbindelse og det dokument, du skal sende din computer, du behøver ikke en faxmaskine til at sende en trådløs fax.