Sådan skjuler du en IP i en webproxy

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Find en HTTP-proxy

1.

Søg via proxynotering Websider. Der findes et stort antal proxyer på internettet. Oplysningstjenesten giver alle de oplysninger, du har brug for. Der er tre proxy-mapper, der er opført i Ressourcer. For en gratis proxyserver vil de ønskede detaljer blive vist direkte på noteringstjenesten, så det er ikke nødvendigt at besøge proxyserverens websted. En betalt tjeneste kræver et abonnement.

2.

Vælg mellem betalte proxyservere og gratis proxyservere. En betalt tjeneste kræver et brugernavn og adgangskode. Tjenesten vil have flere funktioner til detektion af detektion. En gratis tjeneste kræver ikke login og er lettere at få adgang til .

Skriv ned IP-adressen og portnummeret på den valgte proxyserver. Disse oplysninger vises ofte i forbindelse med et kolon, der adskiller de to felter. For en betalt tjeneste, Du skal også være opmærksom på dit brugernavn og din adgangskode.

Konfigurer til Google Chrome

1.

Klik på skiftenøglesymbolet i slutningen af ​​adressen bar. Dette åbner en rullemenu. Vælg 'Valg' for at åbne et vindue.

2.

Klik på fanen 'Under hætten'. I afsnittet 'Netværk' på denne side tryk på knappen 'Change proxy settings'. 'I vinduet åbner.

3.

Aktiver fanen 'Forbindelser' og tryk på knappen 'LAN-indstillinger'. Vinduet 'Local Area Network (LAN)' vises.

4.

Marker feltet 'Brug en proxyserver' for at aktivere indtastningsfelter. Indtast IP-adressen og portnummeret på din valgte proxyserver. Hvis din proxyserver kræver et brugernavn og en adgangskode, bliver du bedt om at få dem fra din browser, når du besøger dit første websted.

5.

Klik på 'OK' i hver netværksindstilling skærm. Tryk på knappen 'Luk' i vinduet Chrome-indstillinger.

Konfigurer til Internet Explorer

1.

Tryk på 'Værktøjer' på menulinjen og vælg 'Internetindstillinger' fra rullemenuen. Vinduet 'Internetindstillinger' åbnes.

2.

Klik på fanen 'Forbindelser'. Tryk på knappen 'LAN Settings'. Vinduet 'Local Area Network (LAN)' vises.

3.

Marker feltet 'Brug en proxyserver' for at aktivere indtastningsfelterne. Indtast IP-adressen og portnummeret på din proxyserver.

4.

Klik på 'OK' for at lukke vinduet 'Local Area Network (LAN)'. Klik på 'OK' for at lukke vinduet 'Internetindstillinger'.

Konfigurer til Mozilla Firefox

1.

Åbn rullemenuen 'Værktøjer' fra menulinjen. Vælg 'Valg' for at åbne vinduet 'Indstillinger'.

2.

Aktivér indstillingen 'Avanceret' og klik på fanen 'Netværk'. I afsnittet 'Forbindelse' skal du trykke på knappen 'Indstillinger'. Dette åbner vinduet 'Forbindelsesindstillinger'.

3.

Klik på knappen 'Manuel proxykonfiguration' for at aktivere indtastningsfelterne. Indtast IP-adressen og portnummeret på din proxyserver i 'HTTP Proxy' felterne. Marker afkrydsningsfeltet 'Brug denne proxyserver til alle protokoller'.

4.

Tryk på 'OK' for at lukke vinduet 'Forbindelsesindstilling'. Klik på 'OK' i vinduet 'Indstillinger' for at lukke det.

Trafik på World Wide Web transporteres af HTTP (Hypertext Transfer Protocol). For at skjule din IP i HTTP-trafik skal du angive en proxy i din webbrowser. Med denne konfiguration vil al kontakt med andre computere ikke vise din IP-adresse, men den vil vise adressen på proxyserveren.