Sådan tilføjes et brugernavn i Cisco ASA 5505

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsæt installationssoftwaren i computerens cd-drev og start softwaren på din computer. Du vil se en boks, der læser 'Cisco ASDM-IDM Launcher', hvor du Indtast oplysninger.

2. Skriv din IP-adresse i feltet ved siden af ​​ordene 'Enhedens IP-adresse / -navn'. Du vil se to yderligere felter: en til brugernavn og en for adgangskode. Lad begge disse felter være tomme og klik på knappen 'OK'. Det primære ASDM-vindue åbnes derefter på skærmen, hvorfra du kan konfigurere et brugernavn.

3.

Klik på ordet 'Wizards' øverst til venstre på skærmen og vælg 'SSL VPN Wizard' i rullemenuen.

4.

Klik på boks ved siden af ​​ordene 'Cisco SSL VPN Client' og klik på 'Næste' knappen.

5.

Vælg et forbindelsesnavn, hvis du vil aktivere fjernbrug. i feltet ved siden af ​​ordene 'Angiv forbindelsesnavnet og den grænseflade, som SSL VPN-brugere forbinder.' Vælg derefter grænsefladen fra rullemenuen under forbindelsesnavnet, du har valgt. Fjernbrugere bruger til denne grænseflade til at etablere en forbindelse. Hvad du indtaster i dette trin varierer meget afhængigt af dit eget netværksbehov og ønske om fjernforbindelse.

6.

Klik på 'Næste' knappen, så du kan flytte til Trin 3 af installationsguiden og tilføj et brugernavn.

7.

Klik på knappen, der læser 'Godkendelse ved hjælp af den lokale brugerdatabase.'

8.

Indtast et nyt brugernavn og kodeord i de felter, der beder om disse oplysninger, og klik derefter på knappen 'Tilføj'.

9.

Klik på 'Næste' -knappen for at afslutte installationsguiden. Når du er færdig med programmet, skal du klikke på 'Afslut'. Du kan nu bruge dit nye brugernavn og adgangskode.

ASA 5505 er 2006-modellen af ​​Cisco Adaptive Security Appliance. Enheden bruges til netværkssikkerhed, privat netværk og oversættelse af netværksadresser. For at tilføje et brugernavn til Cisco ASA 5505 skal du starte og køre enhedens software setup guiden og derefter oprette et brugernavn, når du bliver bedt om at gøre det af programmet.