Sådan tilslutter du den trådløse router til en netværkslinie

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk for ethvert modem, der i øjeblikket er tilsluttet computeren.

2.

Find og identificer kablet, der forbinder til internettet . Afhængigt af hvilken type forbindelse du har, vil den enten være via et WAN-netværk (WAN) eller et trådløst lokalnetværk (WLAN) -kabel. Uanset hvilken type forbindelse der er tilsluttet, vil forbindelsen sandsynligvis være et Ethernet-kabel. Dette er et netværkskabel, der ligner en tykkere version af en telefonledning. Porten på bagsiden af ​​dit modem vil sandsynligvis blive mærket for at hjælpe dig med at identificere forbindelsen.

3.

Sæt Ethernet-kablet i den rigtige port på bagsiden af ​​din trådløse router . Routeren vil blive mærket under hver port. Dette vil hjælpe dig med at identificere, om du tilslutter via kabel, WAN eller WLAN.

4.

Tænd computeren, og åbn Internet Explorer.

5.

Indtast adressen, der blev leveret med din trådløse router, i adressefeltet i Internet Explorer, og tryk på 'Enter'. Det findes i dokumentationen, normalt i afsnittet om konfiguration.

6.

Indtast oplysningerne fra din router på skærmen (igen vil dette blive angivet i dokumentationen ). Du skal identificere netværket og oprette en adgangskode for at logge på afhængigt af sikkerhedsniveauerne. Når du er færdig, vil din router være forbundet til netværket.

Hvis du installerer en trådløs router, kan du tilslutte computeren til internettet, selvom den ikke er direkte tilsluttet et modem. Alt du behøver at vide er, hvilken type forbindelse du har, og hvilken er det passende kabel. Derefter er det bare et spørgsmål om korrekt tilslutning af kablet og konfiguration af din router.