Sådan tilslutter du to trådløse kort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Installer trådløse netværksadaptere

1.

Placer driverens installationsskive i din computers optiske diskdrev og følg instruktionerne på skærmen for at indlæse enhedsdriverne og enhver trådløs administrationsprogram.

2.

Luk computeren.

3.

Installer det trådløse netværkskort. Hvis du installerer et USB-trådløst netværkskort, skal du slutte enheden til en ledig USB-port. Hvis enheden er en trådløs PC-kortnetværksadapter, skal du indsætte netværksadapteren i pc-kortpladsen og trykke den ordentligt på plads.

4.

Tænd for computeren og Tillad computeren at registrere den installerede trådløse netværkskort. Brug driverens installationsskive til at indlæse ekstra drivere, hvis det er nødvendigt. Genstart computeren.

5.

Gentag trinene i dette afsnit for at installere de trådløse netværkskort til den anden computer

Konfigurer ad hoc-netværket

1.

Klik på knappen 'Start' og vælg 'Connect to' på den første computer. < /p>

2.

Vælg 'Opret en forbindelse eller et netværk.' Vælg 'Indstil et ad hoc-netværk' og klik derefter på 'Næste'.

3.

Indtast et netværksnavn i tekstfeltet 'Netværksnavn'. Vælg en sikkerhedstype, der er kompatibel med begge trådløse netværkskort fra rullemenuen. 'WPA2-Personal' -alternativet er anbefales til den højeste sikkerhed.

Indtast en sikkerhedsnøgle eller adgangskode (et kodeord) i tekstfeltet 'Sikkerhedsnøgle / Passphrase'. Indsæt en check i ' Gem dette netværk ', hvis du vil genbruge denne netværksforbindelse i fremtiden. Klik på knappen' Næste '.

5.

Klik på' Netværks- og delingscenter 'valg og aktiver' File Sharing ', klik derefter på' Apply 'og luk vinduet. Hvis du vil dele en internetforbindelse med den anden computer, skal du klikke på knappen 'Tænd for internetforbindelse'. Klik på 'Luk'.

Opret forbindelse til ad hoc-netværket

1.

Klik på menuen 'Start' på den anden computer og vælg 'Opret forbindelse til . '

2.

Klik på det netværksnavn, du angav i trin 3 i det forrige afsnit, og klik på' Connect '. Indtast netværkssikkerhedsnøglen eller adgangskoden, du har konfigureret i andet afsnit (Trin 4), og klik derefter på 'OK'.

3.

Klik på 'Gem denne netværksforbindelse' boks og klik på 'Luk'.

4.

Vælg 'Hjem' eller 'Arbejde' som netværkslokation. Klik på 'Vis computere og enheder på netværket.'

5.

Dobbeltklik på navnet på den første computer, og dobbeltklik derefter på mappen 'Offentlig' for at adgang til den første computers delte filer og mapper. Den første computer kan også gennemse delte filer og mapper på den anden computer ved at åbne vinduet 'Netværk' fra menuen 'Start' og dobbeltklikke på den anden computers navn. < / p> Et trådløst netværkskort giver din computer mulighed for at oprette forbindelse til et trådløst netværk. For at forbinde to trådløse netværkskort skal du ordne dem til et 'ad hoc' trådløst netværk, hvilket betyder et trådløst netværk, der er oprettet mellem to trådløse netværksenheder uden netværkshardware som en trådløs router, switch eller adgangspunkt . Denne type computer-til-computernetværk er nyttig, da den let kan opstilles og bruges til at dele en internetforbindelse eller spille multispiller-spil.