Windows File u0026 Printer Sharing

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Opsætning

Tænd fil- og printerdeling fra 'Kontrolpanel u0026 gt; Netværk og Internet.' I 'Netværk og delingscenter' aktiverer du både fil- og printerdeling. Gør dette på alle computere, der er tilsluttet netværket. Du kan dele dine filer, mapper og printere ved at højreklikke på ikonet og vælge 'Del'.

Fordele

Hvis du bruger en bærbar computer på dit hjem- eller arbejdsnetværk, vil du muliggøre fil- og printerdeling Tillad dig adgang til filer på en stationær computer; det giver dig også mulighed for at udskrive filer uden at være fysisk tæmmet til printeren, hvilket øger din mobilitet inden for netværksområdet.

Ulemper

Hvis netværket er usikkert - det er ikke passwordbeskyttet - du risikerer at fare alle med trådløse funktioner, der forbinder til dit netværk, hvilket giver dine data og printere sårbare over for misbrug. Der er også den minimale risiko for, at nogen bryder ind i et krypteret netværk; det er bedst at holde sårbare oplysninger uafbrudt af denne grund. Fil- og printerdeling i Windows finder sted via netværket. Uanset om netværket er i dit hjem eller på dit kontor, er det nemt at flytte nødvendige data mellem computere og udskrive til enhver tilsluttet printer.