Sådan deaktiveres Windows SharePoint-godkendelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen på din IIS-server. Vælg 'Administrative værktøjer', og klik derefter på 'Internet Information Services (IIS) Manager.' Dette åbner din administrationskonsol.

2.

Klik på plustegnet ved siden af ​​dit webservernavn. Dette udvider flere muligheder. Klik på 'Websteder' for at få vist dine websites konfigureret på serveren. Højreklik på dit SharePoint website navn og vælg 'Egenskaber'. Dette åbner et konfigurationsvindue.

3.

Klik på fanen 'Directory Security'. Klik på knappen 'Rediger' i afsnittet 'Autentificering og adgangskontrol'. Dette åbner et nyt vindue.

4.

Fjern markeringer ud for eventuelle godkendelsesmetoder aktiveret. Hvis f.eks. 'Windows-godkendelse' er markeret, skal du fjerne markeringen. Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger.

5.

Klik på 'OK' i hovedegenskabsvinduet for at lukke konfigurationsvinduet og vende tilbage til din primære IIS-konsol. Brugere behøver ikke længere nogen legitimationsoplysninger til at logge ind på SharePoint-serveren.

Windows SharePoint er et program, der kører på din Windows webserver. Da det er et webserviceprogram, kontrolleres SharePoint 's indstillinger i IIS - konsollen. Der er en valgmulighed, når du opretter SharePoint - tjenester, hvis du er godkendt. Hvis dit netværk er lille, og du ikke har brug for sikkerheden, Du kan deaktivere godkendelse og tillade alle brugere på netværket at se SharePoint-webstedet.