Sådan får du adgang til et VMware-skrivebord som en netværksdrev

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indstil den virtuelle maskine til at bruge broet netværk i stedet for standard NAT indstillingen. Med den overbyggede netværksmodtagelse modtager den virtuelle maskine sin egen internetprotokoladresse på det lokale netværk og deltager direkte som om det var en rigtig fysisk computer.

2.

Højreklik på mappen deles og vælges 'Deling og sikkerhed' eller 'Del med u0026 specifikke personer' afhængigt af den version af Windows, du kører på den virtuelle maskine.

3.

Tilføj Brugerkonti 'Alle' og 'Gæster'.

4.

Tildel de relevante tilladelser til 'Alle' og 'Gæster', som skrivebeskyttet eller fuld kontrol. < /p>

5.

Få adgang til VMware virtuelle maskine fra andre computere på netværket. I Windows opnås dette ved at klikke på 'Netværk' eller 'Mine netværkssteder', afhængigt af hvilken version af Windows der kører.

En VMware virtuel maskine er et komplet computersystem, der kører på en værtscomputer. Den virtuelle maskine har adgang til al den samme hardware som værtscomputeren, herunder USB-enheder og netværkskortet. Mens virtuelle maskiner er designet til at blive isoleret, kan de også deltage i det samme netværk som værtscomputeren, så de kan dele filer som en ægte computerboks.