Sådan finder du faxnumre ved hjælp af Infoseeker

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn Infoseeker-søgesiden. Opret forbindelse til internettet ved hjælp af din browser, og skriv enten 'http://infoseeker.info' i adresselinjen eller brug søgemaskinen til at finde Infoseeker hjemmeside.

2.

< p> Indtast det faxnummer, du ønsker at identificere i søgefeltet. Hvis du forsøger at identificere ejeren af ​​et faxnummer, skal du indtaste nummeret i søgevinduet og trykke på 'Gå hent' -knappen. Dette vil medføre, at Infoseeker søger gennem alle databaser for det specifikke faxnummer, du indtastede. Hvis du vil søge efter en faxnummerdatabase, skal du indtaste 'Faxnummerdatabase' i søgefeltet og vælge 'Gå hent'.

3.

Gennemgå resultaterne. Når søgningen er gennemført, vises et resultatvindue. Dette viser enten de specifikke faxnummeroplysninger, du har anmodet om eller links til faxnummerdatabaser.

Infoseeker er et søgeværktøj, der søger både internettet og databaserne for at finde specifikke oplysninger. En brug af Infoseeker er at finde telefonnumre eller faxnumre. Hvis du søger på internettet, kan Infoseeker søge efter alle offentlige og tilsluttede computere til bestemte faxnumre eller kan rettes til at finde faxdatabaser. Hvis den er forbundet til en database med oplysninger, kan Infoseeker bruges til at søge i databasen for specifik faxinformation.