Sådan klargør du en Mac til en Verizon FIOS-installation

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut din Mac til et andet trådløst netværk ved at bringe din bærbare computer til et åbent WiFi-hotspot eller ved at bruge din stationære Mac til at scanne efter trådløse signaler fra nærliggende antenner. Du behøver ikke at fuldføre forbindelsen med et kodeord. hvis din Mac får dig så langt som adgangskoden, fungerer dit trådløse kort. Bemærk: Hvis du ikke har andre trådløse hotspots i nærheden, skal du vælge 'Om denne Mac' fra Apple-menuen og derefter klikke på 'Mere info ....' Klik på AirPort-indgangen i menuen til venstre for at se en notation af om det trådløse AirPort-kort fungerer.

2.

Få Ethernet-kabler til rådighed for at forbinde eventuelle ekstra enheder og eksterne enheder, der ikke har trådløs kapacitet til Verizon-router. Du har brug for et kabel for hver perifert (og en yderligere til din Macintosh, hvis du ikke har tænkt dig at bruge trådløs). Hvis du har mere end tre enheder, skal du kontakte Verizon på forhånd for at sikre, at routeren har tilstrækkelige Ethernet-porte til dine enheder .

3.

Genstart din Macintosh, når FIOS-installationsholdet ankommer, og tilslut det til Verizon-router så snart de siger, at installationen er gennemført. Kontroller, at forbindelsen virker som annonceret på din Macintosh og andre internetaktiverede enheder, før du logger af på den færdige installation. Din Mac vil automatisk se routeren og forbinde over FIOS-forbindelsen, så der er ikke behov for yderligere opsætning for at fuldføre dette trin.

Verizon FIOS-installationen omfatter en trådløs og kabelbaseret router, som gør det muligt at forbinde din Macintosh og andre enheder til den indgående internetforbindelse. Mens nogle af dine enheder muligvis ikke skal være forbundet til internettet, skal du sætte dem alle på din router, så din Mac kan nå dem over det lokale netværk.