Sådan opgraderes Cisco ASA 5505 Software

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut Cisco Serial Console-kablet til Windows XP-computerens 9-polede serielle port og tilslut den anden ende af kablet til konsolporten på Cisco ASA 5505.

p> 2.

Vælg 'Start' -knappen på Windows XP-computeren, og vælg derefter 'Alle programmer', 'Tilbehør' og derefter 'Kommunikations' -programgruppen. Klik på ikonet 'HyperTerminal' og hyperTerminal-programmet vises.

3.

Indtast 'ASA 5505' i feltet 'Navn:', og tryk derefter på 'Enter 'nøgle. Vælg 'Connect using:', og klik derefter på 'Com port' i rullemenuen, vælg den port, der er tilsluttet Cisco ASA 5505. Tryk på 'Enter' -tasten.

4.

Vælg indstillingen 'Bits per sekund:' og klik på '9600' indstillingen. Vælg rullemenuen 'Flow Control', klik på 'None', og tryk derefter på 'Enter' -tasten.

5.

Tryk på 'Enter' Skærm. Indtast konsolportens adgangskode, og tryk derefter på 'Enter' -tasten.

6.

Indtast kommandoen 'Aktiver' på kommandoprompten, og tryk derefter på ' Indtast nøgle. Indtast Privileged Exec-adgangskoden, når du bliver bedt om det, og tryk på 'Enter' -tasten.

7.

Indtast kommandoen 'copy tftp disk0:' og tryk derefter på 'Enter'

Indtast IP-adressen på Windows XP-computeren for at angive netværkslokationen for TFTP-tjenesten og den nye IOS, og tryk derefter på 'Enter' -tasten.

p>

9.

Skriv det nøjagtige navn på IOS-filen, og tryk derefter på 'Enter' -tasten. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste navnet på IOS-filen igen for at angive destinationsfilnavnet og derefter trykke på 'Enter' -tasten. Kommandolinjens output vil give status på filoverførslen og give besked, når filoverførslen er afsluttet.

10.

Skriv 'config term' på kommandoprompten, og tryk derefter på Enter '-tasten.

11.

Skriv' boot system disk0: / ASA\_filnavn, 'erstatter' ASA\_filename 'med det nøjagtige navn på IOS-filen, der netop blev overført til Cisco ASA 5505, og tryk derefter på 'Enter' -tasten.

12.

Indtast kommandoen 'Exit' ved kommandoprompten og tryk på 'Enter' skriv 'skrive mem' og tryk på 'Enter' -tasten, og skriv derefter 'Reload' og tryk på 'Enter' tasten for at genstarte Cisco ASA 5505 og starte op i den opdaterede IOS.

Cisco ASA har vist sig at være et fremragende firewall valg til en mellemstor virksomhed. Men ligesom de fleste netværksapparater kræver Cisco ASA 5505 opdateringsinstallationer for at beskytte mod sikkerhedsproblemer, og også at løse eventuelle fejl, der findes i IOS (Cisco-operativsystemet) efter udgivelsen. Opgradering af en Cisco ASA 5505 IOS kan udføres efter en kort procedure.