Sådan opretter du en trådløs forbindelse i et DSL 2Wire-modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til webstedet 2Wire på din kablede computer, og klik derefter på fanen 'Hjemmenetværk' og 'Trådløse indstillinger.'

2.

Indtast dit kodeord og tjek 'SSDI Broadcast' og 'Aktiver trådløs sikkerhed.' Klik på 'Gem' nederst på siden. Dette gør det muligt for dit netværk at blive offentliggjort og blive set af din Wi-Fi-aktiverede computer.

3.

Tænd for Wi-Fi'en på din computer. kan være en lille knap, der glider på siden af ​​computeren, eller det kan være nødvendigt at gøre det via din computers 's' Netværk og indstillinger 'center.

4.

Gå til Netværks- og delingscenter. Klik på følgende faner i 'On' -positionen: 'Network Discovery' og 'Password Protected Sharing'.

5.

Klik på ikonet på proceslinjen, der viser to computere og klik derefter på 'Connect eller Disconnect.' Et vindue åbnes, og alle de synlige trådløse netværk vises.

6.

Vælg dit netværk, indtast adgangskoden eller adgangskoden til dit netværk, og vent til 'Connected' Meddelelsen vises. Du er nu klar til at surfe på internettet fra din trådløse computer.

Tips og advarsler

  • Skriv adgangskoden / adgangskoden til dit netværk for at gentage processen med andre trådløse computere eller håndholdte spil og konsoller. Dette vil gøre processen hurtigere i fremtiden.
  • Brug ikke indlysende navne til dit netværk, hvis det bliver synligt for andre.
  • Bevar dine adgangskoder på et sikkert sted og giv dem ikke væk til andre.
  • En 2Wire DSL modum kan tilslutte op til 10 computere eller laptops trådløst efter at have lavet alle de rigtige forbindelser til en permanent kablet computer eller bærbar computer. Du skal bruge dit kodeord og netværksnavn til at oprette netværket, og du skal give adgang til signalet på andre computere.