Sådan skifter du dit skrivebord til en trådløs server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Skift en Windows 7-pc til en trådløs server

1.

Installer Windows 7-operativsystemet. Enhver udgave vil fungere. Download den virtuelle server-software og installer den.

2.

Gå til 'Start'. vælg 'Alle programmer', vælg 'Virtual Router' fra menuen og start Virtual Router Manager

3.

Når programmet starter, venter det på, at du starter den trådløse server program. Klik på Start. Routeren identificerer IP-adresse og MAC-adressen på enheden og tilføjer dem til det trådløse netværk.

Tips og advarsler

  • Alle versioner af Windows 7 vil fungere sammen med VirtualServer-softwaren. Men se advarsler nedenfor.
  • Alle udgaver af Windows 7 vil fungere, undtagen Starter-udgaven, fordi Microsoft har deaktiveret Virtual WiFi-programmet fra denne udgave.
  • Microsoft Windows 7 gør det nemt at oprette forbindelse til et netværk. Det har forskellige indstillinger at vælge imellem afhængigt af den installerede version af Windows 7. Du kunne have et hjemmenetværk, et arbejdsnetværk og internetindstillinger. I alle disse tilfælde er forbindelsen til et kablet Ethernet-netværk. Det er også muligt at bruge en router til at foretage en trådløs forbindelse. Hvis du konfigurerer den trådløse router og derefter konfigurerer Windows 7 til at oprette forbindelsen, er du klar til at gå. Det er også muligt at bruge din pc som en trådløs server til at foretage netværksforbindelsen.