Sådan tilsluttes et netværk Skift til en trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut den ene ende af det første Ethernet-kabel til en af ​​de ledige porte på routeren.

2.

Slut den anden ende af det første Ethernet-kabel i port 1 på Ethernet-kontakten. Slut den ene ende af det andet Ethernet-kabel til en af ​​de ledige porte på Ethernet-kontakten.

3.

Slut den anden ende af det andet Ethernet-kabel til computernetværksadapteren. Åbn et webbrowservindue og indtast routerenes IP-adresse, typisk http://192.168.1.1 (se Tips). Hvis du bliver bedt om et brugernavn og en adgangskode, er Ethernet-kontakten korrekt tilsluttet. Hvis ikke, bekræft at Ethernet-kabelforbindelserne er tætte.

Tips og advarsler

  • De fleste (men ikke alle) trådløse routere bruger 192.168.1.1 som deres IP-adresse. routeren ejerens manual til den rigtige adresse.
  • Trådløse routere bruges til at tillade flere computere at oprette forbindelse til et netværk via radiosignaler. Trådløse routere tillader normalt både ledede og trådløse forbindelser til netværket. Men hvis flere kablede forbindelser er nødvendige, end routeren kan understøtte, kan du vælge at tilføje en Ethernet-switch til netværket. Ved at forbinde en netværksomskifter til en trådløs router kan den kablede del af netværket udvides hurtigt og nemt.