D-Link Router Won t Tillad Diablo 2 til netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn Internet Explorer eller en anden webbrowser.

2.

Skriv '192.168.0.1' i browserens adresselinje, og tryk på din 'Enter' -tast. Dette vil bede dig om dit D-Link brugernavn og adgangskode.

3.

Indtast dit brugernavn og adgangskode, og tryk på 'OK 'Hvis dette er første gang du har fået adgang til værktøjet, eller hvis du ikke har oprettet brugernavn og kodeord, skal du skrive' admin 'i feltet' Brugernavn 'og lade feltet' Adgangskode 'være tomt.

4.

Klik på fanen 'Avanceret' øverst, og klik derefter på 'Programregler'.

5.

Klik på rullemenuen 'Programnavn' og vælg 'Battle.net', og klik derefter på dobbeltpil. Denne handling fylder de nødvendige oplysninger for automatisk at tillade 'Battle.net'.

6.

Skriv 'Diablo II' i den næste 'Application Name' boks og klik derefter på afkrydsningsfeltet. Skriv '4000' i både 'Trigger' og 'Firewall' felterne. Dette giver mulighed for lokal multiplayer på dit hjemmenetværk. < /p>

7.

Klik på 'Trafik Skriv 'rullemenuen ud for' Trigger 'og skift fra' TCP 'til' Any. '

8.

Klik på rullelisten' Trafik type ' til 'Firewall', og skift fra 'TCP' til 'Any'.

9.

Klik på knappen 'Gem indstillinger' øverst, og luk routerkonfigurationsprogrammet.

Udgivet af Blizzard Underholdning i 2000, Diablo II er et meget populært fantasy rollespil. Mens gameplayet af både singleplayer og multiplayer er næsten det samme, afspilles multiplayer-komponenten i Diablo II via LAN eller Battle-Net. Hvis du bruger en D-Link brand router og har problemer med at spille multiplayer, skal du tillade Battle-Net kommunikation. Du kan tillade programkommunikation ved at oprette en applikationsregel.